Team riders

Vill du bli Surfspirit och Ocean Rodeo Team rider och ambassadör för din region i Sverige?

Hör av dig till oss på info@surfspirit.se

Som Team rider och ambassadör får du mycket rabatterade priser på din utrustning men måste i geneld köra på årets modeller av utrustning och inneha en utrustning på minst 3 st Ocean Rodeo kites, bom, sele och bräda.
Samt förnya din utrustning varje år och svara på frågor på stranden och på din lokala facebook grupp från åkare som är intresserade av Ocean Rodeo samt vara med på demodagar Surfspirit organiserar nån gång per år i din region. Din rabatt kommer speglas i ditt engagemang och om du tex får köpare att handla av Surfspirit. Be alltid intresserade att nämna ditt namn om de köper prylar från Surfspirit för att få kred.

Låter det intressant? Maila en presentation och argument för varför just du ska bli en ambassadör för Surfspirit/Ocean Rodeo i Sverige.

Givetvis är också IKO instruktörer välkomna att bli teamriders och få bra priser på utrustning att hålla kurser på. Surfspirit håller endast kurser i egen regi i Norrtälje/Stockholmsområdet så för alla andra delar av Sverige är det bara att ta din plats med skola som lär ut på Ocean Rodeo kites och kiteboards.

För alla teamriders och instruktörer gäller att ha sin beställningslista klar för vinterns förorder av Ocean Rodeo utrustning med leverans på våren.

 

TEAM RIDERS, SURFSPIRIT & OCEAN RODEO: