Ocean Rodeo 2023

Surfspirit.se importerar, distribuerar och säljer hela Ocean Rodeo´s sortiment i Sverige. Fraktfritt på ordrar över 1000 kr! Oftast skickas dina varor direkt till din dörr från Ocean Rodeos europalager när du beställer av oss, du behöver inte besöka oss i Norrtälje för att köpa Ocean Rodeo produkter. Om du hittar billigare Ocean Rodeo produkter någon annanstans, hör efter med oss först o kolla om vi kan ge dig en bättre deal!
Vi har varit återförsäljare till Ocean Rodeo sedan 2013.

De senaste åren har Ocean Rodeos produktutveckling accelererat och gått om alla konkurrenter. I och med att använda det nya kompositmaterialet Aluula är nu Ocean Rodeos A-series kites världens lättaste uppblåsbara (inflatable) kites och med HL-series världens näst lättaste uppblåsbara kites. Att dessutom de leading edge som har Aluula materialet kan pumpas mkt hårdare gör att kiterna håller formen bättre. År 2023 har Ocean Rodeo de mest avancerade kiterna och gör med sin storsatsning inom Big air, kiten Rise, en stor insats för att ta kitesurfingen till nästa nivå där nya manövrar som tidigare inte var möjligt nu är verklighet. Tex Giel Vlugt gjorde världens första riktiga hopp med dubbel kiteloop (megaloop^2) med den kiten. Räkna med ny innovativ åkning i takt med att Ocean Rodeos kiter har satt en ny nivå.

Nu med den senaste nya vattensporten Wingsurfing  är också Ocean Rodeo i den absoluta framkanten och erbjuder de bästa wingarna marknaden kan uppbåda. Där den senaste utvecklingen i kite-teknologi har överförts även till deras Wing sortiment. Denna nya sporten tror vi kommer bli riktigt stor framöver då den är lättare att lära sig och kan köras enkelt överallt utan stora riggytor eller behov att ta hänsyn till långa linor.

Efter att vi sedan 2013 varit återförsäljare av Ocean Rodeo i Sverige så kan vi garantera att deras produkter har absolut högsta kvalitet och funktionalitet. Genom åren har Ocean Rodeo om och om bevisat att de är ett innovativt tekniskt utvecklande varumärke inom kitebranschen med fokus på oss alla åkare och kitesurfingens utveckling mot framtiden. Utveckling och avancerade material/produktionsmetoder kostar pengar och produkterna är inte marknadens billigaste, men det mest avancerade och bästa som finns. Så för den som vill köra med ett starkt erkänt premium märke med absolut högsta kvalitet och teknisk nivå, med lång livstid och högt andrahandsvärde är Ocean Rodeo det självklara valet. Både för kitesurfing och den färska sporten wingsurfing. Endast det bästa är gott nog till dig som vill satsa på dina intressen!

Historia
Ocean Rodeo är ett Surfmärke ifrån Vancouver, Kanada. Vilket, precis som Sverige inte är något tropiskt paradis. Precis som det är där är det här,  vattnet vintertid är kallt, riktigt kallt. Förhållandena är inte optimala, men det är vårt hem och vår lekplats.

De karga och kalla förhållandena i Kanada, har gjorde Ocean Rodeos produktutveckling nödvändig och vi på Surfspirit ansåg Kanadas väderförhållanden väldigt överförbara till Sverige.

Ocean Rodeos första produkt var torrdräkten Pyro. Tillverkad 1999 för att tillåta åkaren mer tid på vattnet under det kalla vinter halvåret. Ocean Rodeos kites följer en liknande väg. Tillverkade för motstå hårt slitage, därför används endast de mest hållbara materialen tillsammans med den senaste konstruktionstekniken.

Ocean Rodeo designar, tillverkar, testar, åter-designar, åter-testar & åter-tänker alla sina produkter för att försäkra sig om att du får den säkraste & mest resultatinriktade vind och vatten upplevelsen.

Besök gärna Ocean Rodeos hemsida Här!