Ocean Rodeo

Surfspirit.se importerar, distribuerar och säljer hela Ocean Rodeo´s sortiment i Sverige. Fraktfritt på ordrar över 1000 kr! Oftast skickas dina varor direkt till din dörr från Ocean Rodeos europalager när du beställer av oss, du behöver inte besöka oss i Norrtälje för att köpa Ocean Rodeo produkter. Om du hittar billigare Ocean Rodeo produkter någon annanstans, hör efter med oss först o kolla om vi kan ge dig en bättre deal!

Ocean Rodeo är ett Surfmärke ifrån Vancouver, Kanada. Vilket, precis som Sverige inte är något tropiskt paradis. Precis som det är där är det här,  vattnet vintertid är kallt, riktigt kallt. Förhållandena är inte optimala, men det är vårt hem och vår lekplats.

De karga och kalla förhållandena i Kanada, har gjort Ocean Rodeos produktutveckling nödvändig och vi på Surfspirit ser Kanadas väderförhållanden väldigt överförbara till Sverige.

Ocean Rodeos första produkt var torrdräkten Pyro. Tillverkad 1999 för att tillåta åkaren mer tid på vattnet under det kalla vinter halvåret. Ocean Rodeos kites följer en liknande väg. Tillverkade för motstå hårt slitage, därför används endast de mest hållbara materialen tillsammans med den senaste konstruktionstekniken.

Ocean Rodeo designar, tillverkar, testar, åter-designar, åter-testar & åter-tänker alla sina produkter för att försäkra sig om att du får den säkraste & mest resultatinriktade vind och vatten upplevelsen.

Besök gärna Ocean Rodeos hemsida Här!