Om oss

Surfspirit.se har fokus på kite och wing. Surfspirit är importör av Ocean Rodeo i Sverige.
Vi jobbar med att lära ut kite samt sälja utrustning inom kite och wing på vår webshop.
Vår verksamhet är mobil, både på land och på vatten, för att ge våra kunder de rätta förhållandena och upplevelserna.

Högkvarteret ligger utanför Norrtälje på Södra malma gård (där Edgegames freestyle motocross tidigare arrangerades).

Vår bakgård är Stockholms skärgård och Väddökusten, som är en fantastisk miljö för kitesurf och wingsurf. Inom 25-40 min marktransport har vi ca 7-8 riktigt bra spotar som tar alla vindriktningar, både plattvatten och de bästa vågorna Stockholmsområdet har. Med båt ut i skärgården finns hur många spotar som helst, plattvatten likt lagunerna i Brasilien..
Vi har också färjeavgångar från Eckerö och Kapellskär till Åland och alla deras kitespotar inom räckhåll.
Vi åker också till de bästa surfspotarna inom Sverige och världen.

Vårt mission är att ge dig som redan surfar eller du som vill in i denna värld, de rätta verktygen för att nå dit du vill.

Vi vill inte bara erbjuda en nybörjarkurs och sälja utrustning, vi vill ge dig kunskap och mod att ta dig till de bästa spotarna Sverige och världen har att erbjuda. Välkomna dig som är ny in i vår livsstil och köra på grymma ställen med dig som redan är inbiten!

Surfspirit står för känslan av det massiva hoppet och tricket man kämpat att sätta, bottensvängen nedanför den mullrande jättevågen och glädjen som lyser i alla ögon efter en supersession.

Släpp loss din surfspirit med oss!
Vi som driver surfspirit.se är dedikerade kitesurfare och hängivna actionsportare!

Anders Mattsson
Kitesurfare sedan 2004 och IKO instruktör. Har förutom i Sverige spenderat mycket tid på vattnet i länder som tex Vietnam, Brasilien, Egypten, Fuerteventura mfl.
Har tidigare sysslat mycket med freestyle motocross, både som åkare och arrangör av eventet Edgegames.
Ganska allround inom kite, varierar gärna tiden mellan big air, plattvatten freestyle och vågkiting. Men långa downwinder expeditioner o leta nya linjer genom skärgården är också en favorit.

Är till yrket civilingenjör, entreprenör & affärsutvecklare samt hantverkare och lantbrukare. Har förutom surfspirit även startat andra verksamheter under sitt företag AM Enterprises. www.amenterprises.se

DSC_0314
anders@surfspirit.se
070-214 75 57

Vi syns på stranden!

DSC_0496